A close up of the Fated End
A close up of the Fated End

Convergence 1: Fated End

Date
-
Price
€70,00
Address

Scheerderstraat 5
5667HP Geldrop
Netherlands

Beste Convergence en Heimr spelers,

Met spijt in ons hart moeten we mededelen dat het evenement helaas geannuleerd moet worden.

De combinatie van een laag aantal inschrijvingen, het wegvallen van een bestuurslid, en het uitvallen van zowel onze catering als transport voor de aankleding leggen een te zware last op ons kleine team.

Hoewel we overwogen hebben om in de laatste drie weken extra marketinginspanningen te verrichten, alternatief vervoer te regelen en nieuwe cateringopties te onderzoeken, zouden deze noodmaatregelen ten koste gaan van de kwaliteit van het evenement. Daarnaast zouden we mogelijk niet genoeg budget hiervoor hebben. We streven ernaar om een evenement van hoge kwaliteit te organiseren, en onder de huidige omstandigheden kunnen we niet de ervaring bieden die we voor ogen hadden. Daarnaast bestaat het risico dat we het evenement alsnog moeten annuleren dichter bij de geplande datum, wat de mogelijkheid voor iedereen om andere plannen te maken verder beperkt.

Dit was geen gemakkelijke beslissing en we zijn er zelf ook enorm teleurgesteld over. We hebben wel toekomstplannen voor Convergence, maar voordat we een nieuw evenement kunnen organiseren, zijn organisatorische aanpassingen noodzakelijk. Daarom hebben we op dit moment geen nieuwe datum gekozen voor het evenement. Iedereen die zich al ingeschreven heeft zal diens inschrijfgeld terug krijgen.

We realiseren ons dat ook jullie investeringen hebben gedaan, zowel financieel als in tijd en energie. Het spijt ons zeer dat deze inspanningen niet hebben geleid tot een gaaf evenement. Mocht je hierover willen spreken of overleggen, mijn inbox staat open voor jullie berichten en uiteraard zal ik antwoorden binnen deze discord.

De locatie, die reeds betaald en beschikbaar is, willen we niet onbenut laten. Als iemand een alternatief voor het reeds gereserveerde scoutinggebouw heeft voor de geplande datum, zijn we bereid de locatie kosteloos aan te bieden.

Met vriendelijke groeten,

Het Convergence-team

De Numen community en veel andere belangrijke wezens, zijn uitgenodigd op een "stalen schip" dat vliegt "door de hemelen". Toen je vanochtend wakker werd wist je niet beter dan dat staal geen goed materiaal was om schepen van te maken en dat stervelingen niet konden vliegen. Nu weet je meer. Je hebt gevlogen in een klein stalen schip. Je betreed een groot stalen schip. Alles is anders. Een nieuw soort reis is aangebroken. Terwijl je nog een laatste blik werpt op de planeet waar je bent opgegroeid vraag je je af of je je thuis ooit nog terug gaat zien. Welkom in de hemelen.

Beste Mensen,

Het gaat nu echt beginnen! Het eerste begin van onze nieuwe setting. Dit evenement is het eerste evenement van 3 tussenevenementen waarin langzaam de nieuwe setting geïntroduceerd wordt.

De meeste personages zijn net aan boord het ruimteschip "Fated End" gekomen nadat ze tijdens Numen 6 zijn opgepikt. Dit evenement zal draaien om de reis die met dit ruimteschip gemaakt wordt. Deze reis duurt ongeveer een maand, waardoor er twee tijdsprongen zullen plaatsvinden, één naar het midden van de reis en één naar het einde. Tijdens deze tijdsprongen heeft je karakter de mogelijkheid om meer over de nieuwe setting te leren en andere wijzigingen te ondergaan.

Alle oude personages zijn welkom - ook als je niet aanwezig was op Numen 6 - en ook nieuwe personages uit de oude (middeleeuwse fantasy) setting zijn welkom. Alle directed characters voor dit evenment zullen verschillende leden van de bemanning van het ruimteschip spelen. Dit houdt ook in dat alle directed characters een enkele rol voor het hele evenement krijgen.

Dit evenement zullen we zonder regelsysteem spelen, aangezien dat voor dit gedeelte van het verhaal niet nodig is en het regelsysteem nog niet klaar zal zijn voor de nieuwe setting. Het maken van een nieuw personages zal hierdoor beperkt zijn tot alleen het schrijven van de achtergrond van dat personage.

Programma

Vrijdag

Vrijdag is iedereen welkom vanaf 17:00 uur. Er wordt vrijdag niet gespeeld en men mag ook later op de avond aankomen. In plaats van spelen zullen we de vrijdagavond vullen met introducties, gezelligheid, karakters maken voor nieuwe karakters en misschien een kampvuur! Je kunt ook je karakter al bouwen voor het evenement, mocht je dit willen neem even contact op.

Zaterdag

Zaterdag ontbijten we gezamenlijk en beginnen we om 09:00 uur met aankleden en briefen. Rond 10:00 begint het spel. Lunch en avondeten zal tijdens het spelen geserveerd worden. In principe is er geen tijd uit maar er zullen op deze dag twee timeskips plaatsvinden waarin we uitleggen wat er in de tussentijd gebeurd.

Zondag

Zondag zal er weer ontbijt en lunch zijn. We spelen door tot ergens in de middag. Daarna uitbrakken en lekker weer naar huis.

Inschrijven

Inschrijven kun je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Spelers die hun karakter of achtergrond op willen sturen kunnen dit doen via de contact pagina: https://convergence-larp.nl/contact.

Kosten

De kosten zijn €70,00 (inclusief eten, drinken en binnen slaaplocatie) Deze kosten zijn voor iedereen hetzelfde. Na het invullen van het onderstaande formulier wordt je automatisch doorverwezen naar ons betalingsysteem. Let op! Je inschrijving is pas definitief als je betaling binnen is.

Overig

De locatie biedt binnen slaapplekken, echter moet je wel je eigen matje of matras en andere slaapspullen meenemen. Mochten er nog vragen zijn dan kun je via de website contact met ons opnemen: https://convergence-larp.nl/contact

Groeten, Het Convergence team.

Remote video URL
Deze video is gebruikt tijdens Numen 6 en laat het vertrek van een shuttle van Heimr en de aankomst bij de Fated End zien.

    Sign Up
    Last updated Tue, 30-01-2024 12:11 by ahiemstra
    Created Mon, 20-02-2023 22:50 by ahiemstra

    Recent Changes