Numen 2

Date
-
Address

Scouting Verbraak Margriet Groep
Strokelweg 6
3847 LR Harderwijk
Nederland

Je hand masserend en hersendood van alle vragen en formulieren loop je uit het registratiehuis. Je krijgt een interessant ogend papiertje met een stempel en wat tekst met de instructie om deze bij elke militaire post te laten zien. Ook krijg je van een Elf en een bijna arrogant grijnzende Fae nog uitgebreide instructie over de route. “Denk maar niet dat je het gaat redden als je dit pad niet volgt. Onze soldaten arresteren ieder verdacht wezen dat niet op de paden loopt.” Een Laatste knik en groet aan de puntoren en op naar het noordelijke land voor de Numen.

Beste Heimrianen,

Het is weer zover! Met een goede locatie en de inzet van het organisatieteam is Numen 2 een feit. Dit keer zal het plaatsvinden in Asgard het noordelijke deel van Heimr. Het wordt weer een enorm gaaf evenement, of je nu een veteraan van de vorige Numen of een compleet nieuw gezicht bent.

Programma

Vrijdag

Vrijdag is iedereen welkom vanaf 19:00 uur. Er wordt vrijdag niet gespeeld en men mag ook later op de avond aankomen. In plaats van spelen zullen we de vrijdagavond vullen met introducties, gezelligheid, character creation voor nieuwe karakters en downtime activiteiten voor bestaande karakters.

Zaterdag

Zaterdag ontbijten we gezamenlijk en beginnen we om 10:00 uur met spelen. Lunch en avondeten zal tijdens het spelen geserveerd worden. In principe is er geen tijd uit. Mensen kunnen IC slapen en ook de nacht door spelen. Er za een SL wakker blijven zolang er spelers wakker zijn.

Zondag

Zondag zal er weer ontbijt en lunch zijn. We spelen door tot 16:00 uur. Daarna uitbrakken en gezellig weer naar huis.

Inschrijven

Inschrijven kun je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Spelers die hun character of background op willen sturen kunnen dit doen door deze te mailen naar numen@heimr.nl.

Kosten

Voorinschrijving tot 8 mei: € 40.00, daarna € 50.00. Deze kosten zijn voor iedereen hetzelfde. Dit bedrag kun je overmaken op rekening nummer: NL58INGB0005438057 t.n.v. Heimr. Let op! Je inschrijving is pas definitief als je betaling binnen is.

Overig

De locatie bied mogelijkheid tot binnen slapen. Wel wordt er van je verwacht dat je je eigen slaap spullen meeneemt. (Slaapzak en matje) Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op via onze website: www.heimr.nl/contact .

Groeten, Het Heimr team.

    Sign Up

    Tags

    Laatst aangepast op ma, 08/11/2021 21:52 door ahiemstra
    Aangemaakt op do, 26/02/2015 22:44 door ahiemstra

    Recente Wijzigingen